Persoonlijk advies
Keuze uit méér dan 10 webshops
Tot 8% cashback

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot Amazon Echo Dot kleuren Amazon Echo Dot kopen Amazon Echo Dot voorkant Amazon Echo Dot achterkant

Wat is de Amazon Echo Dot?

Amazon Echo Dot kopen? De Amazon Echo Dot is een kleinere en goedkopere versie van de Amazon Echo. Deze slimme speaker beschikt net als de Amazon Echo over de spraakassistent Alexa. Met deze assistent kun je al jouw smart home producten eenvoudig via spraak bedienen. Daarnaast is, dankzij het kleine formaat, de Amazon Echo Dot eenvoudig op iedere plek in jouw huis in te passen. Dit model is onder meer te koop in de kleuren zwart, wit en blauw.

7 Redenen waarom de Amazon Echo Dot onmisbaar is in jouw huis

1. Klein formaat

Het eerste wat opvalt wanneer je de Amazon Echo Dot ziet is het kleine formaat. Dankzij het kleine formaat kun je deze speaker moeiteloos in je huis plaatsen zonder dat deze de aandacht naar zich toe trekt. Dit is erg fijn aangezien je een speaker het liefste op een plek in het huis plaatst waar deze niet opvalt zoals in de hoek van je slaapkamer of achter de televisie.

2. Eenvoudig te verplaatsen

Het is ook erg fijn dat je dankzij het compacte formaat en het geringe gewicht van de Amazon Echo dot je deze speaker moeiteloos kunt verplaatsen in huis. Heb je op het ene moment een speaker nodig in de woonkamer en op een ander moment in de slaapkamer? Geen probleem, de Amazon Echo Dot neem je eenvoudig mee van de ene naar de andere kamer!

3. Goedkope prijs

Naast het kleine formaat is de Amazon Echo Dot verkrijgbaar voor een kleine prijs. De Amazon Echo Dot is de goedkoopste slimme speaker op de markt. Dit maakt deze speaker uitermate geschikt voor mensen die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van een slimme speaker en willen ontdekken of een slimme speaker voor hun van toegevoegde waarde is.

4. Goede geluidskwaliteit/prijsverhouding

Gezien de goedkope prijs levert de Amazon Echo Dot goede geluidskwaliteit. De geluidskwaliteit is van dusdanige kwaliteit dat je prima alleen of samen met je vrienden of familie kunt genieten van je favorieten muziek. Echter is de geluidskwaliteit niet voldoende als je de speaker van plan bent te gebruiken voor feestjes of als je iedere dag intens wilt genieten van je favoriete muziek. In dat geval kun je de Amazon Echo Dot aansluiten op een speaker met betere geluidskwaliteit door gebruik te maken van een 3.5mm stero kabel, Bluetooth of Wi-Fi. Je kunt eventueel ook kijken naar andere slimme speakers die wel uitstekende geluidskwaliteit bieden. Hierbij kun je denken aan de Google Home Max of de Sonos One.

5. Multi-room muziekondersteuning

Wat ook erg fijn is aan de Amazon Echo Dot is de multi-room muziekondersteuning. Dit houdt in dat wanneer je meerdere Amazon Echo Dots in huis hebt staan de speakers allemaal dezelfde muziek afspelen. Hiermee kun je jouw hele huis vullen met jouw favoriete muziek.

6. Verbind je familie en vrienden

De Amazon Echo Dot is uitermate geschikt om alle kamers in jouw huis met elkaar te verbinden. Door in iedere kamer een Amazon Echo Dot te plaatsen kun je eenvoudig altijd met je familieleden contact hebben. Het is namelijk mogelijk om berichten van de ene speaker naar de andere speaker te sturen. Is bijvoorbeeld het avondeten klaar? Dan kun je direct een bericht sturen naar de Amazon Echo Dot van jouw partner in de andere kamer!

7. Dezelfde features als de Amazon Echo

Uiteindelijk kun je met de Amazon Echo Dot exact hetzelfde als met de Amazon Echo. Het voordeel van de Amazon Echo Dot is het kleine formaat. Het voordeel van de Amazon Echo is de betere geluidskwaliteit. Welke slimme speaker het beste bij jou past is compleet afhankelijk van jouw situatie!

Amazon Echo Dot beoordelingen

 • avatar
  Felix de Wit

  De Amazon Echo Dot bevalt mij uitstekend. Ik heb er nu drie in huis. Doordat ik berichten kan sturen van de ene naar de andere Echo Dot kan ik eenvoudig met mijn partner en dochter communiceren. Dit is erg fijn omdat ik in het verleden door het hele huis moest roepen als bijvoorbeeld het eten klaar stond.

 • avatar
  Lens Armstra

  Na mijn goeie ervaringen met de Amazon Echo heb ik de Amazon Dot gekocht. Deze kleinere versie van de Echo werkt erg fijn. Nadeel is dat het geluid van iets mindere kwaliteit is ten opzichte van de Echo.

Amazon Echo Dot specificaties

  Uiterlijk

 • breedte: 8.3 cm
 • hoogte: 23.6 cm
 • diepte: 8.3 cm
 • gewicht: 106 gram
 • kleur: Wit, zwart, rood, groen en blauw

  Spraakassistent

 • type: Alexa
 • taal: Engels (Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten), Frans (Frankrijk) en Duits

  Service & support

 • garantie: 1 jaar
Amazon Echo Dot kopen
ti-84shop.nl €99,- Kopen
 • Compact formaat
 • Uitstekende spraakherkenning
 • Laag in prijs
 • Geluidskwaliteit kan beter