Amazon Echo Dot kopen

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
(1 beoordelingen)

Vanaf 99.99

Amazon Echo Dot kopen? De Amazon Echo Dot is een kleinere en goedkopere versie van de Amazon Echo. Deze slimme speaker beschikt net als de Amazon Echo over de persoonlijke intelligente assistent Alexa. Met deze assistent kun je al jouw smart home producten eenvoudig via spraak bedienen. Daarnaast is, dankzij het kleine formaat, de Amazon Echo Dot eenvoudig op iedere plek in jouw huis in te passen. Dit model is onder meer te koop in de kleuren zwart, wit en blauw.

Kopen bij ti-84shop.nl

Wat is de Amazon Echo Dot? De Echo Dot is een hands-free, spraakgestuurd apparaat die beschikt over de persoonlijke intelligente assistent Alexa. Met deze intelligente assistent kun je eenvoudig muziek afspelen, smart home producten aansturen, telefoneren, berichten versturen, het nieuws opvragen, audioboeken luisteren en nog veel meer.

Amazon Echo Dot reviews
  1. avatar
    Lens Armstra

    4 uit een totaal van 5

    Na mijn goeie ervaringen met de Amazon Echo heb ik de Amazon Dot gekocht. Deze kleinere versie van de Echo werkt erg fijn. Nadeel is dat het geluid van iets mindere kwaliteit is ten opzichte van de Echo.

Beoordeling toevoegen