Persoonlijk advies
Keuze uit méér dan 10 webshops
Tot 8% cashback

Amazon Echo Plus

Amazon Echo Plus Amazon Echo Plus kleuren Amazon Echo Plus kopen Amazon Echo plus achterkant

Wat is de Amazon Echo Plus?

Amazon Echo Plus kopen? De Amazon Echo Plus is de opvolger van de Amazon Echo. De Echo Plus beschikt net als de Amazon Echo over de spraakassistent Alexa en biedt daarnaast nog uitgebreidere features. Dit maakt het een zeer complete slimme speaker die zeker niet zal mistaan in jouw huis.

7 Redenen waarom de Amazon Echo Plus onmisbaar is in jouw huis

De Amazon Echo Plus is een waardige opvolger van de Amazon Echo. Deze speaker biedt nog meer features aan en werkt nog gebruiksvriendelijker. Met de Amazon Echo plus kun je eenvoudig al jouw slimme apparaten verbinden en met de spraakassistent Alexa via jouw stem aansturen. Overweeg jij om een slimme speaker in huis te halen? Lees dan hieronder de 7 redenen waarom jij de Amazon Echo Plus moet kopen!

1. Verbind al jouw slimme apparaten snel & eenvoudig

De Echo Plus beschikt over een ingebouwde hub die jou in staat stelt om moeiteloos slimme apparaten te verbinden en te bedienen. Het verbinden van slimme lampen, deursloten en schakelaars was nog nooit zo eenvoudig. Deze slimme apparaten verbind je door simpel weg: "Alexa ontdek mijn apparaten" te zeggen. Vervolgens zoekt de Echo Plus naar al jouw slimme apparaten en verbindt deze automatisch.

Wanneer jouw slimme apparaten zijn verbonden met de Echo plus kun je deze eenvoudig via spraak bedienen. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om slimme apparaten op vaste tijdstippen jouw instructies op te laten volgen. Zo kun je instellen dat als je een slim deurslot hebt dat deze altijd standaard op een bepaald tijdstip op slot gaat. Dit is mogelijk met onder andere slimme apparaten van Philips, Kwikzet en Zigbee.

2. Speel eenvoudig muziek af met een ongekende geluidskwaliteit

De Echo Plus beschikt over ongekende geluidskwaliteit. De speaker speelt in 360° muziek af waardoor jouw hele kamer gevuld wordt. Om muziek af te spelen kun je onder meer gebruik maken van Amazon Music, Spotify, Pnadora, iHeartRadio en TuneIn. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te luisteren naar podcasts, radiozenders en meer. Wil je muziek in meerdere kamers afspelen? Dit kun je eenvoudig doen met de multi-room music feature. Hiermee kun je Alexa jouw favoriete muzieknummer laten afspelen op alle Echo apparaten in jouw huis.

3. Televisie & Netflix

Met de Echo Plus kun je eenvoudig televisie en Netflix kijken. Je hoeft slechts te zeggen naar welk televisiekanaal of welke Netflix serie je wilt kijken en de Echo Plus zorgt ervoor dat jouw favoriete programma wordt afgespeeld. TV kijken was nog nooit zo eenvoudig!

4. Hands-free bellen & berichten sturen

Met de Echo Plus kun je eenvoudig mensen bellen zonder ook maar iets te hoeven intikken of op te zoeken. Je hoeft slechts de naam van uit jouw contactenlijst te zeggen waarna de Echo Plus die persoon direct belt. Daarnaast is het mogelijk om op dezelfde wijze een naar iemand een bericht te sturen. Je hoeft slechts het bericht in te spreken waarna die persoon het bericht direct op zijn telefoon ontvangt. Wat ook erg handig is, is de Drop In feature. Met deze feature kun je naar andere Echo apparaten bellen binnen jou huis. Dit is erg handig wanneer bijvoorbeeld het avondeten klaar is en je niet door het hele huis wilt roepen.

5. Geavanceerde spraakherkenning

De Echo Plus beschikt ten opzichte van de Amazon Echo over 7 microfoontjes die nog beter ruis kunnen uitfilteren. Als gevolg hiervan reageert de Echo Plus nu nog beter op het wake-up woord en reageert deze slimme speaker nog beter op al jouw vragen en opdrachten - zelfs in luidruchtige omgevingen of als er in de achtergrond muziek afspeelt. Als je de Echo Plus wilt gebruiken hoef je alleen maar "Alexa" te zeggen waarna de Echo Plus oplicht en verbinding maakt met de cloud. De Echo Plus reageert vervolgens direct op jouw vragen en opdrachten.

6. Echo Plus skills

Ondanks dat de Amazon Echo nog relatief nieuw is bestaan er al tienduizenden skills waarvan óók de Echo Plus gebruik kan maken. De mogelijkheden met deze skills zijn eindeloos! Zo kun je met deze skills vragen naar het weer, het verkeer, jouw agenda, bankrekening zaken beheren, spelletjes spelen en al jouw smart home apparaten bedienen. Er worden dagelijks nieuwe skills toegevoegd. Via de Alexa app kun je eenvoudig reviews lezen van andere gebruikers waardoor je er eenvoudig achter komt of een skill voor jou nuttig is.

7. Zelflerend

Alexa, de spraakassistent van de Echo Plus wordt naar mate jij jouw Echo Plus vaker gebruikt steeds slimmer. Dit komt omdat Alexa zich aanpast aan jouw stem, woordenschat en persoonlijke voorkeuren. Én omdat de Echo verbonden is met de cloud worden updates automatisch geinstalleerd.

Amazon Echo Plus beoordelingen

 • avatar
  Wilma de Ruiter

  Recent heb ik van mijn zoon de Echo Plus cadeau gekregen. Ik vind deze speaker erg fijn werken om muziek mee af te spelen. Ik hoef alleen het muzieknummer te roepen en het apparaat begint met het afspelen van mijn nummer. Erg fijn.

 • avatar
  Lisa Berend

  Uitstekende speaker! Hier heeft mijn gezin al veel plezier aan gehad.

Amazon Echo Plus specificaties

  Uiterlijk

 • breedte: 8.4 cm
 • hoogte: 23.5 cm
 • diepte: 8.4 cm
 • gewicht: 954 gram
 • kleur: wit, zwart en grijs

  Spraakassistent

 • type: Alexa
 • taal: Engels (Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten), Frans (Frankrijk) en Duits

  Service & support

 • garantie: 1 jaar
Amazon Echo Plus kopen
Amazon.de €99,- Kopen
 • Uitstekende spraakherkenning
 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Compatibel met de meeste smart home producten
 • Smart hub features kunnen beter