Persoonlijk advies
Keuze uit méér dan 10 webshops
Tot 8% cashback

Google Home

Google Home Google Home kopen Google Home bovenkant

Wat is de Google Home?

Google Home kopen? De Google Home is een slimme speaker ontworpen door Google. Dit apparaat beschikt over de Google Assistant die als spraakassistent dient. Via de Google Assistant kan je eenvoudig al jouw slimme apparaten via jouw stem aansturen. Daarnaast kun je de Google Home allerlei handige opdrachten geven en beantwoordt dit apparaat al jouw vragen.

7 Redenen waarom de Google Home onmisbaar is in jouw huis

De Google Home is de eerste slimme speaker van Google. Ben jij van plan om de Google Home te kopen? Ontdek hieronder 7 redenen waarom de Google Home onmisbaar is in jouw huis.

1. Antwoord op al jouw vragen

De Google Home is de ideale slimme speaker voor het beantwoorden van al jouw vragen. Doordat de Google Home gebruik kan maken van de data achter de krachtige Google search engine worden al jouw vragen snel begrepen en zijn de antwoorden accuraat. Hierdoor krijg je direct antwoord op vragen over het weer, nieuws, sport en meer. Zo kun je bijvoorbeeld vragen: "Hey Google, hoe laat sluit de Albert Heijn vlakbij mijn huis?" waarna de Google Home direct de sluitingstijd geeft.

2. Eenvoudig muziek afspelen

Met de Google Home kun je al jouw muziek afspelen door simpel weg het nummer of jouw afspeellijst op te noemen. Daarnaast beschikt de Google Home over een uitstekende speaker waardoor je volop kunt genieten van het geluid van jouw favoriete muziek.

3. Plan je dag

Je dag inplannen was dankzij de Google Home nog nooit zo eenvoudig. Je kunt eenvoudig je agenda vullen met afspraken door bijvoorbeeld de volgende zin uit te spreken: "Hey Google, voeg een afspraak met mijn moeder om 18.00 toe aan mijn agenda". Daarnaast kan de Google Home reisinformatie, de weersverwachting en veel meer handige informatie geven waarmee je jouw dag zo goed mogelijk kunt plannen.

4. Hands-free televisie kijken

In combinatie met de Chromecast kun je eenvoudig al jouw favoriete films en tv series kijken door slechts jouw stem te gebruiken. Fan van de serie Stranger Things? "Hey Google, speel Stranger Things van Netflix op mijn televisie af."

5. Bedien al jouw smart home apparaten.

Gebruik eenvoudig jouw stem om jouw lichten, thermostaat en andere slimme apparaten te bedienen. De Google Home is compatibel met meer dan 1,000 smart home apparaten van meer dan 150 populaire merken. Wil jij bijvoorbeeld de verwarming iets warmer zetten? "Hey Google, zet de thermostaat op 20 graden."

6. Jouw stem, jouw info.

Dankzij de uitstekende ingebouwde spraakherkenning weet de Google Home precies wie er instructies geeft. Wanneer jij bijvoorbeeld zegt: "Hey Google, bel mijn moeder op" dan weet de Google Home direct wiens moeder wordt bedoeld

7. Fun met de hele familie

De Google Home beschikt over allerlei leuke spelletjes en verhalen voor het gehele gezin. Daarnaast is de Google Home ideaal om berichten te sturen naar andere Google Home apparaten in het huis. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig aan andere familieleden aangeven dat het avondeten klaar is.

Google Home beoordelingen

 • avatar
  Rietje

  Onlangs deze speaker cadeau gekregen van mijn broer. Zelf ben ik niet heel tech-wise maar muziek afspelen op de Google Home gaat mij goed af. Daarnaast past deze speaker qua design prima in de huiskamer. Wel heb ik moeite om gebruik te maken van de spraakassistent. Het feit dat deze in Engels is maakt het ook niet gemakkelijker voor mij.

 • avatar
  Salah

  Ik heb deze slimme speaker op mijn slaapkamer staan. Ik ervaar de Google Home als erg handig om tijdens het klaarmaken voor werk mijn agenda voor te laten lezen en afspraken te wijzigen.

 • avatar
  Klaas ter Horst

  Een tijdje geleden heb ik de Google Home tijdens mijn vakantie in Engeland bij een vriend getest. Het is een indrukwekkend apparaat. Je kunt er eenvoudig informatie mee op zoeken door aan de speaker vragen te stellen en zelfs een route uitstippelen naar een locatie. Dit kwam erg van pas tijdens het plannen van onze dag omdat we veel plekken met de auto bezochten en hierdoor snel een indicatie kregen van welke plekken makkelijk op één dag te plannen waren.

 • avatar
  Nathan Rutte

  Zoals je van Google mag verwachten is de Google Home een prima product. Met deze speaker kun je eenvoudig al jouw smart apparaten in huis aansturen en al jouw vragen door de Google Assistant laten beantwoorden. Wel hoop ik dat de Nederlandse taal binnenkort beschikbaar is voor de Google Home.

 • avatar
  Henk-Jan de Dijk

  Wat is de Google Home gaaf! Deze speaker begrijpt mijn instructies uitstekend (ondanks mijn gebrekkig Engels) en heeft ook nog eens strak design.

Google Home specificaties

  Uiterlijk

 • breedte: 9.6 cm
 • hoogte: 14.3 cm
 • gewicht: 477 gram
 • kleur: Wit, zwart, beche en rood

  Spraakassistent

 • type: Google Assistant
 • taal: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans en Spaans

  Service & support

 • garantie: 1 jaar
Google Home kopen
Amazon.de €88,- Kopen
Bol.com €99,- Kopen
 • Customizable
 • Veel keuze uit muziek
 • Compatibel met de meeste smart home producten
 • Spraakherkenning kan beter
 • Support voor de Chromecast kan beter