Google Home Max kopen

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
(1 beoordelingen)

Vanaf 99.99

Google Home Max kopen? De Google Home Max is de grotere versie van de Google Home. Bij dit apparaat ligt de focus op de geluidskwaliteit. Het geluid wat uit de speakers van de Home Max komt is dan ook van uitstekende kwaliteit. Daarnaast beschikt de Home Max over de persoonlijke intelligente assistent die we ook in de andere Home producten van Google aantreffen. De Google Home Max is bij uitstek bedoelt voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een slimme speaker.

Kopen bij ti-84shop.nl

Wat is de Google Home Max? De Home Max is bedoelt voor de echte muziekliefhebber. Als muziekliefhebber zul je zeker niet teleurgesteld raken wanneer je de Google Home Max koopt. De speakers van de Home Max leveren adembenemend geluid. Daarnaast kun je met de Home Max alles wat je ook met de Google Home kan. Hieronder liggen wij nader toe waarom de Home Max een absolute toevoeging is in jouw huis.

Indrukwekkend ontwerp

De Google Home Max is een indrukwekkend verschijnsel. Ondanks dat dit apparaat redelijk groot is zal de Home Max in jouw woonkamer nauwelijks opvallen. De speaker weegt met zijn 5 kilo een stuk meer dan de andere slimme speakers van Google. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Home Max de krachtigste speaker is die Google levert. Deze speaker is eenvoudig in jouw huiskamer in te passen aangezien je de Home Max zowel verticaal als horizontaal kan neerzetten

Verbluffende geluidskwaliteit

Met de Home Max hoor je werkelijk elke noot zoals de artiest het bedoeld heeft. De speaker is van dusdanige kwaliteit dat je iedere beat zuiver hoort en de bas prachtig door je kamer hoort galmen. Daarnaast past deze slimme speaker automatisch het geluid aan op basis van waar je de Home Max plaatst. Dankzij de automatische updates zal de software van de Home Max in de toekomst alleen nog maar nog slimmer worden waardoor jouw muziek nog beter uit de verf zal komen.

Google Home Max reviews
  1. avatar
    Gerrit Hamster

    5 uit een totaal van 5

    Onlangs heb ik de Google Home Max aangeschaft. Dit beest geeft werkelijk adembenemend geluid. Mijn favoriete muziek heeft nog nooit zo helder geklonken. Aanrader voor de echte muziekliefhebbers!

Beoordeling toevoegen