Google Home Mini kopen

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
(1 beoordelingen)

Vanaf 66.67

Google Home Mini kopen? De Google Home Mini is een variant van de Google Home. Dit apparaat beschikt over dezelfde functionaliteiten maar is een stuk kleiner (10 centimeter breed). Dit model is verkrijgbaar in de kleuren krijt (lichtgrijs), houtskool (donkergrijs) of koraal (roze oranje). De Google Home Mini beschikt over een uitstekende accu en kan eenvoudig worden opgeladen met een USB stekker.

Kopen bij Bol.com

Wat is de Google Home Mini? Je kunt met de Home Mini exact hetzelfde als wat je met de Google Home kan. Het voordeel van de Home Mini is dat deze kleiner is en hierdoor minder opvalt. Hierdoor is deze speaker eenvoudiger in jouw huis te plaatsen zonder dat iemand hem zal zien. Hieronder liggen wij nader toe waarom de Home Mini een uitstekende aankoop is voor jouw huis.

Minimalistisch Design

De Google Home Mini beschikt over een minimalistisch design. De speaker heeft de vorm van een langwerpige bol van plastic en stof zonder zichtbare knoppen behalve een schuifknop om de microfoon die achterin verborgen is, te dempen. Over het algemeen is het ontwerp van de Home Mini eenvoudig in te passen in de inrichting van jouw huis.

Ondanks het ontbreken van fysieke knoppen, heeft de Home Mini nog steeds aanraakbedieningen die je kunt gebruiken. Je kunt op de bovenkant tikken om muziek te pauzeren of te hervatten. Als je het volume wilt aanpassen dan kun je op de zijkanten van het apparaat tikken.

Google Assistant

De Google Home Mini beschikt over de Google Assistant. Deze persoonlijke assistant kun je eenvoudig activeren door "OK, Google" of "Hey, Google" te zeggen. Vervolgens kun je een vraag of opdracht geven waarna de Google Assistant jouw instructies uitvoert. Je kunt de Google Home Mini onder andere vragen om muziek af te spelen, je smart home gadgets bedienen, een feit voor je op laten zoeken, Netflix en YouTube bedienen en nog een heleboel andere opdrachten laten uitvoeren.

De Google Assistent is een goede assistent. Het apparaat werkt prettig en is zeer nuttig. Over het algemeen is het goed in het vinden van antwoorden op alle vragen die je maar kunt bedenken. De digitale stem van de assistent is standaard vrouwelijk, maar als je liever met een 'hij' praat, is dat ook een optie - dit is eenvoudig in het voorkeurengedeelte in te stellen.

Google Home Mini reviews
  1. avatar
    Henrik Jaaps

    5 uit een totaal van 5

    De Google Home Mini is met haar prachtige design een ware toevoeging in mijn huiskamer! In tegenstelling tot de Google Home is dit apparaat een stuk kleiner en hierdoor minder prominent aanwezig. Erg fijn.

Beoordeling toevoegen